Securitas security guard

Möt våra medarbetare

Möt några av våra medarbetare och hör dem berätta om sitt arbete på Securitas. Du kommer märka att inget uppdrag är det andra likt.

Kommunbevakning i Södertälje

Markus och Johanna jobbar med kommunbevakning för Södertälje kommun. De besöker bland annat ungdomsgårdar och arbetar förebyggande för att skapa trygghet för kommunens invånare och personal.

Förberedda på allt i Ullared

För Securitas medarbetare Adam och Amanda på Gekås i Ullared är den ena dagen sällan den andra lik. Med cirka 400 nya besökare var tionde minut ställs höga krav på det personliga mötet och Securitas medarbetare får vara beredda att rycka in på alla möjliga uppdrag.

Parkeringsservice i Umeå

Marie jobbar som rondväktare i Umeå. I hennes arbetsuppgifter ingår bland annat parkeringsservice och rondering i offentlig miljö.

Vill du lära känna oss? Securitas som arbetsgivare

Vill du veta mer om oss, vilka värderingar som vi bygger vår verksamhet på och hur du kan göra karriär inom företaget? Klicka dig fram via länkarna nedan.

Vakt av värde - en film om Securitas från 1962

Utbildning med pistolskytte och hundträning på Häringe slott, gripande av konsttjuvar och väktargudstjänst i Dalarna. I den här filmen från tidigt 1960-tal får vi en inblick i hur Securitas såg ut då.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss