Securitas hundförare i Luleå

Hundföraren Irma spenderar arbetspassen med sin bästa kompis

Irma, 21 år, spenderar dygnets alla timmar med sin bästa kompis. Med Inca vid sin sida känner hon sig trygg under sina arbetspass i Luleå.

Hej Irma, hur är jobbet som hundförare?
Det är väldigt varierande att jobba som hundförare och det finns mycket att göra. Ibland kör jag en vanlig rondbil och ibland enbart hunduppdrag som kan innebära att rondera källare, vindar och hos olika kunder.

Vad skulle du säga är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med min bästa kompis både på jobbet och hemma. Vi bygger ett otroligt starkt band till varandra då vi spenderar dygnets alla timmar tillsammans.

Vilken är den största utmaningen?
Jag kan tycka det är kämpigt att få ihop timmarna på dygnet ibland. Vi jobbar ganska långa skift och det tar mycket tid, däremellan måste vi träna hundarna privat.

Upplever du ditt yrke våldsamt?
Nej, det är väldigt sällan våldsamt eftersom jag har hund med mig. Hon inger en del respekt och skulle försvara mig om så krävs.

Skulle du säga att hundförarutbildningen är svår?
Jag har inte upplevt den speciellt svår. Hundförarutbildningen är den som har varit roligast och utvecklat mig mest, både praktiskt och teoretiskt.

Hur viktigt är det för dig att trivas på jobbet?
Jag tycker det är jätteviktigt att trivas på jobbet, och just nu tycker jag att vi är ett väldigt härligt gäng. Det är alltid kul att komma till jobbet och man möter nya utmaningar och uppdrag varje dag.

Känner du att du gör skillnad för andra människor?
Ja, jag känner ofta att jag gör skillnad för andra människor i mitt arbete. Vi har ganska mycket trygghetsbevakning här i Luleå och det uppskattas av boende.

Hur är Securitas som arbetsgivare?
Securitas är en väldigt bra arbetsgivare enligt mig. De är väldigt lyhörda till vad man vill göra vilket gör att man har chans att utvecklas på jobbet.

Slutligen, varför ska man söka till Securitas?
Jag tycker att man ska söka jobb på Securitas om man vill ha ett varierande jobb som alltid är roligt med trevliga kollegor och chans att utvecklas som människa.

Vi behöver dig!

Oavsett om du vill arbeta i norr eller söder, natt eller dag, göra karriär eller tjäna pengar så behöver vi dig. Hos oss finns det jobb som passar alla. Vilken uniform passar dig?

Klicka här för att komma till lediga jobb