Larm

Larm är en vanlig, grundläggande säkerhetsåtgärd för att skydda såväl människor som fastigheter eller materiella värden. Vi erbjuder larmlösningar för alla möjliga behov och önskemål och här nedan kan du läsa mer om våra vanligaste larm.

Företagslarm
Med företagslarm hos Securitas kan du snabbt och enkelt säkra din verksamhet. Vi erbjuder en flexibel lösning till företag och organisationer, oavsett storlek eller säkerhetsbehov. Med vår uppkopplade säkerhetslösning får du ett komplett säkerhetssystem som skräddarsys efter dina behov. Det kan röra sig om inbrottslarm, brandvarning, överfallslarm, kortläsare eller fjärrtjänster som in- och utpassering.

Systemet är anslutet till Securitas larmcentral, där våra erfarna operatörer övervakar ditt företag dygnet runt, året om. Som företagskund hos oss får du dessutom tillgång till Sveriges största väktarorganisation.

Gör som många av våra andra kunder och teckna företagslarm med oss du med! Ring oss på 010-470 10 00.

Tillfälliga larmlösningar
Vid tillfällen när det inte är möjligt att sätta upp ett permanent larm är våra tillfälliga larmlösningar ett bra alternativ för att förstärka ditt skydd. Det kan exempelvis vara i väntan på att en permanent lösning vid renovering, evenemang, byggarbetsplatser, vägbyggen eller vid punktskydd av värdefullt gods som tillfälligt förvaras i lokaler som inte har larm.

Med våra tillfälliga larmlösningar får du snabbt upp ett larm anpassat efter din verksamhets behov. Larmet kopplas till vår larmcentral och vi kombinerar våra tillfälliga larmlösningar med bevakning av vår väktarkår för att ge en komplett och kostnadseffektiv lösning.

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Kontakta oss med dina frågor gällande säkerhetsteknik

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här