Skip to main content

Personskydd

Har du eller någon medarbetare behov av personligt skydd? Personskydd är ett tryggt val om det finns en hotbild riktad mot dig personligen eller det företag, myndighet eller organisation du representerar.

Securitas har auktorisation att bedriva personskydd och håller våra egna personskyddsutbildningar. Något som säkerställer att våra medarbetare har all relevant utbildning för att säkra din tillvaro i enlighet med gällande lagstöd. Personskydd är ett tryggt val om det finns en hotbild riktad mot dig personligen eller det företag, myndighet eller organisation du representerar. Vi utformar personliga säkerhetslösningar skräddarsydda utifrån din situation.

I personskyddsarbetet ingår både förebyggande arbete och det faktiska skyddsuppdraget vid en direkt eller generell hotbild. Våra erfarna och diskreta medarbetare värnar om din säkerhet och integritet med mål att skapa trygg och säker vardag för dig med en så liten inverkan som möjligt på ditt liv eller omgivning.

Personskydd är brett och rör sig i många fall även om skyddsspaning, transporter, säkerhetskonsultation, ressäkerhet, konferenssäkerhet eller tekniska lösningar. Vill du veta mer om personskydd och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan.

Jag vill veta mer om personskydd

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här