Skip to main content

Personskydd

Är du eller någon medarbetare i behov av personligt skydd? Vårt personskydd är ett tryggt val om det finns en hotbild riktad mot dig personligen eller det företag, myndighet eller organisation du representerar.

Securitas har auktorisation att bedriva personskydd och håller i våra egna personskyddsutbildningar. Detta för att säkerställa att våra medarbetare har all relevant utbildning för att trygga din tillvaro i enlighet med gällande lagstöd. Vi utformar personliga säkerhetslösningar, skräddarsydda för dig och din situation.

Vårt skyddsuppdrag innefattar både förebyggande arbete och skydd vid en direkt eller generell hotbild. Våra erfarna och diskreta medarbetare värnar om din säkerhet och integritet med mål att skapa trygg och säker vardag för dig med en så liten inverkan som möjligt på ditt liv eller omgivning.

Personskydd är brett och rör sig i många fall även om skyddsspaning, transporter, säkerhetskonsultation, resesäkerhet, konferenssäkerhet eller tekniska lösningar. Fyll i formuläret nedan om du vill veta mer om vårt utbud av personskydd.

Spontanansökan personskydd

Hittar du ingen ledig tjänst inom personskydd? Här kan du skicka in en spontanansökan.

Ansök här

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter, läs mer här.