Skip to main content

MySecuritas ID-skydd

Håll ditt företags uppgifter säkra från kapningar.

Digitala bedrägerier och ID-kapningar har blivit allt vanligare och det är inte alltid helt lätt att veta om man har blivit utsatt förrän det har orsakat problem eller större skador.

MySecuritas ID-skydd jobbar proaktivt och förebyggande mot ID-kapning och digitala bedrägerier men kan också hjälpa dig om olyckan redan varit framme. Vår lösning är en säker, molnbaserad tjänst som övervakar ditt företag och anställdas uppgifter och e-postadresser mot all misstänkt dataaktivitet. När vår algoritm upptäcker en potentiell id-kapning eller annat digitalt bedrägeri varnas de berörda omedelbart.

Detta ingår i MySecuritas ID-skydd:

  • Realtidslarm kopplat till företagets personuppgifter och e-postadresser. Larm skickas om någon av dessa uppgifter skulle läcka och ligga publikt på internets öppna eller dolda sidor (Deep/Dark Web). Skyddet gäller inloggningsuppgifter på digitala konton (t.ex. Adobe, Microsoft, Twitter, LinkedIn etc.)
  • Id-bevakning. Larmar om personnummer på de anställda i ditt företag som är kopplade till tjänsten dyker upp hos kreditupplysningsbolagen.
  • Realtidslarm när det sker en förändring kopplat till ditt organisationsnummer.
  • Realtidslarm när det sker en förändring hos de största myndigheterna och de viktigaste offentliga registren såsom bolagsverket, skattemyndigheten och kronofogden med flera.
  • Realtidslarm om företagets kreditkort förekommer på svarta marknadsplatser.
  • I premiumversion ingår dessutom personlig support, spärrservice och utbildning.

 

Kontakta oss

Hittar du inte vad du söker eller har du några frågor gällande MySecuritas ID-skydd?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här