Skip to main content

MySecuritas bevakning

Digitala rapporter direkt i mobilen

Samla dina rapporter från Securitas på ett och samma ställe. Här kan du följa säkerhetsarbetet i realtid och få trender över återkommande händelser så att du kan vidta åtgärder direkt.

MySecuritas bevakning ingår alltid när du anlitar Securitas för bevaknings- och säkerhetslösningar. Den digitala tjänsten samlar alla dina rapporter digitalt, så att du så enkelt som möjligt kan ha tillgång till dina rapporter och statistik från samtliga ronder och de åtgärder som väktaren utfört. Du kan även se trender och få inblick i återkommande händelser i ditt område och få förslag på åtgärder som bör vidtas. Tjänsten erbjuder även en smidig kontaktyta mot Securitas direkt i appen eller på webben så att du på ett snabbt och smidigt sätt kan komma i kontakt med Securitas, dygnet runt.

Grundläggande funktioner i MySecuritas bevakning

  • Information om vad som händer på dina objekt och möjlighet att se statistik och rapporter från samtliga rond och åtgärder.
  • Se trender och få insikter om återkommande händelser och orsakerna till dessa.
  • Få en tydligare överblick av en händelse med hjälp av foton tagna av väktare på plats.
  • Möjlighet att följa säkerheten på det sätt som passar dig genom skräddarsydda notiser.
  • Bjuda in kollegor att se ett eller flera objekt för att tillsammans få en överblick samt kunna vidta åtgärder gällande säkerhet.
  • Kontakta Securitas direkt via MySecuritas app eller webbsida.

Kontakta oss

Hittar du inte vad du söker eller har du några frågor gällande MySecuritas bevakning?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här