Skip to main content

MySecuritas kundportal

Dina tjänster och rapporter på ett och samma ställe

De senaste åren har vi haft ett starkt fokus på innovation för att digitalisera säkerhetsbranschen. Med digitala verktyg, bygger vi nu steg för steg, den portal du behöver för att få en fullständig översikt över säkerheten hos ditt företag.

Vår utvecklings- och innovationsavdelning arbetar nära vår operativa verksamhet liksom våra kunder för att säkerställa att vi driver på utvecklingen i rätt riktning och utvecklar de tjänster som kunderna efterfrågar. Securitas digital kundportal MySecuritas är ett exempel på det. Här kan du som kund själv navigera ditt säkerhetsarbete, ta del av information och rapporter och kontakta Securitas direkt via kundportalen. MySecuritas finns tillgänglig både som app och via webben.

Här nedan kan du läsa mer om de olika delarna som MySecuritas erbjuder.

MySecuritas Kundportal

Har du redan MySecuritas? Klicka här för att logga in i MySecuritas kundportal och ta del av dina rapporter direkt.

MySecuritas testpanel

Vi behöver din hjälp. Genom att förstå just dina behov och utmaningar kan vi bättre utveckla digitala verktyg som skapar värde och förenklar det dagliga säkerhetsarbetet. Genom att gå med i MySecuritas testpanel så kan dina åsikter ligga till grund för morgondagens lösningar.

Registrera dig här idag!

Vill du veta mer om MySecuritas? Kontakta oss idag!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här