Skip to main content

Fastighetsjour kopplad till Securitas larmcentral

Dygnet runt hjälp året runt

Vår fastighetsjour är kopplad till Securitas larmcentral som är bemannad dygnet runt alla dagar på året för att hjälpa dig och dina hyresgäster på bästa sätt.

Med fokus på fastigheter kan våra operatörer lösa vanliga problem redan över telefon men om ärendet kräver hantering på plats så skickar vi omgående ut en av våra behöriga och erfarna fastighetstekniker.

Exempel på när fastighetsjour kan användas efter kontorstid:
- Säkringen har lösts ut
- Stopp i avlopp
- Värmen inte fungerar
- Maskinfel i tvättstuga 
- Problem med garageport/grindar
- Trasiga fönster
- Hissfel
- Låsfel
- Belysningen inte fungerar
- Kodlås inte fungerar

Driftlarm kopplat till Securitas larmcentral
Securitas larmcentral övervakar även tusentals driftlarm runt om i Sverige. Ett driftlarm övervakar exempelvis elförsörjning, värme eller kyla i en fastighet. Vanliga övervakningsområden kan vara strömförsörjning till dataservrar, frys och kylanläggningar eller uppkopplade värmepannor. Om en förändring skulle uppstå som att en kylanläggning stiger över en viss temperatur eller att strömmen bryts, skickas ett larm direkt till larmcentralen. Våra erfarna operatörer agerar utefter överenskommen åtgärdsplan och ser till att rätt åtgärd utförs.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här