Skip to main content

Jourmontör

Specialister inom fastighetsjour

Vi specialiserar oss inom fastighetsjour och erbjuder en bred kompetens inom VVS-montörer elektriker, drifttekniker och fastighetstekniker för att du lätt ska kunna få hjälp om något strular i din fastighet. Vi finns i hela Stockholms län och kan även erbjuda rikstäckande fastighetsjour vid behov.

Som landets enda renodlade och rikstäckande larmcentral för fastighetsjour och driftlarm finns vi tillgängliga för dig dygnet runt året om, oavsett om din fastighet omfattar bostäder, kontorslokaler eller butiker. Alla som arbetar inom fastighetsjour hos oss är godkända av länsstyrelsen vilket är ett krav för att få arbeta på ett auktoriserat bevakningsföretag. Securitas fastighetsjour är auktoriserade hos Säker Vatten, Energigas och Elsäkerhetsverket.

Fastighetsjour innefattar det mesta som rör din fastighet och vi hanterar alla uppkomna ärenden och fel, allt från enklare typer av ärenden som saneringar, sönderslagna fönster och låsfel till mer avancerade åtgärder som omfattande elfel, avsaknad av värme och varmvatten, driftlarm och ventilationsfel. Vi samarbetar även med specialister inom kyla, sprinklersystem och rörjour.

Jourmontör kundtjänst

Är du redan kund hos oss idag och vill komma i kontakt med oss? Vår kundtjänst är öppen vardagar 08.00-17.00 och du når oss på 08-657 77 01. Efter kontorstid når du oss via Securitas Larmcentral på 08-657 77 00.

Klicka här för att maila oss!

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här