ordningsvakter pa segway

Vill du hänga med på Säkerhetsgalan?

Den 5 april arrangeras Säkerhetsgalan för 2017 på At Six i Stockholm. Häng med oss för att uppdatera dig med senaste nytt och nätverka med branschkollegor från hela landet. Securitas är partner till evenemanget och som kund hos oss får du en exklusiv rabatt på 500 kronor. Vi ses där!

Vill du göra oss sällskap på Säkerhetsgalan i Stockholm onsdag den 5 april? Som kund till Securitas erbjuds du nämligen en exklusiv rabatt på 500 kronor. För att nyttja rabatten behöver du anmäla dig via Säkerhetsgalan.se och ange koden Sec 1720.

Säkerhetsgalan arrangeras i år på At Six i Stockholm och vänder sig till dig som är säkerhetschef eller säkerhetsansvarig inom privat näringsliv eller offentlig förvaltning. På eftermiddagen hålls intressanta föreläsningar och intervjuer bland annat:

  • ett inledningsanförande – av inrikesminister Anders Ygeman
  • en internationell säkerhetsutblick – av BBCs säkerhetskorrespondent Frank Gardner
  • en nationell inblick kring informationssäkerhet och det egna ansvaret – av Pia Gruvö, chef för avdelningen krypto och it-säkerhet på Must
  • på omvärldsspaning – med Marcus Oscarsson
  • korta trendspaningar och betraktelser kring aktuella säkerhetsfrågor som riskhantering, kontanter, lösenord och migration.

När eftermiddagen övergår i kväll är det dags för mingel, middag, underhållning och utdelning av utmärkelsen ”Årets Säkerhetsprofil” på Berns. Värd under eftermiddagen och kvällen är Tilde de Paula Eby från TV4.

Bifogat hittar du hela programmet.

Hoppas vi ses!

Inbjudan Säkerhetsgalan 2017