skyddsvakter vid bil

Hur arbetar Securitas med personuppgiftshantering?

Dataskyddsförordningen (GDPR) kommer att gälla som lag i alla EU:s medlemsländer från och med 25 maj 2018. Securitas Sverige AB arbetar för att anpassa sin befintliga personuppgiftshantering till EU-direktiven.

På den här sidan kommer vi fortlöpande att uppdatera informationen kring hur Securitas hanterar personuppgifter. Om vår hantering berör dig och om du har frågor om det här: skriv till dpo@securitas.se. Eftersom vi är mitt uppe i ett intensivt arbete med nya dataskyddsförordningen, ber vi dig att ha överseende med att våra svarstider är längre än vanligt: cirka två veckor. Förhoppningsvis får du svar tidigare och för att vi ska kunna hantera dina frågor så snabbt som möjligt är det bra om du ger oss en sammanfattad och tydlig bild av vad du funderar över.


Personuppgiftshantering med koppling till ditt avtal

Är du kund hos Securitas och vill veta hur vi hanterar personuppgifter med koppling till ditt avtal? I första hand är det alltid enklast om du hör av dig till din kontaktperson som i sin tur sätter dig i förbindelse med rätt person. Anledningen är att hanteringen av personuppgifter speglar ditt avtalsinnehåll och för att värna om din sekretess som kund, måste kontakten gå via din kontaktperson och inte via ovan nämnda mejladress. Tack för din förståelse