Securitas raddningstjanst pa helikopterplatta

Vi skyddar hem, arbete och samhälle

Vår verksamhet handlar om säkerhet. Genom att fokusera på lösningar som är anpassade till den enskilda kundens behov har vi lyckats skapa en stadig tillväxt och lönsamhet på alla våra marknader.

Vår affärsidé

Med våra tre ledstjärnor "Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet" har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar vi hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det förebyggande säkerhetsarbetet.

Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador.

Vi leder säkerhetsbranschen

Som det ledande företaget i säkerhetsbranschen i Sverige ser vi det som en självklarhet att tillsammans med branschorganisationerna stödja utvecklingen inom det förebyggande säkerhetsarbetet. Detta görs bland annat genom att slå vakt om att etik och god moral upprätthålls och genom att bidra till att förutsättningar skapas för långsiktig utveckling och stabil kvalitet i arbetet. Securitas förstår vikten av detta arbete och tar med stolthet sin del av ansvaret för att utveckla branschen. Klicka här om du vill veta mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

Pinkerton

Som ett dotterbolag till Securitas AB utgör Pinkerton en samarbetspartner för oss inom Securitas Sverigeorganisation. Pinkerton är ett ledande globalt konsultbolag inom underrättelse, risk, säkerhet och kris och hjälper svenska och internationella aktörer att hantera risk i en alltmer komplex värld. Klicka här för att läsa mer om Pinkerton.

Finansiell information om Securitas

Är du aktieägare i Securitas? Eller söker du finansiell information om Securitas? Du hittar all publicerad finansiell information under fliken investerare på koncernens hemsida. Klicka här för att få finansiell information om Securitas. Klicka här för att hitta senaste årsredovisningen.

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss