Securitas tilldelas priset Årets säkerhetsinsats

den 11 februari 2016

Securitas Sverige AB med all berörd personal prisades idag för sitt arbete med Migrationsverket och olika boenden runt om i landet.

Under säkerhetsmässan Skydd & Säkerhet Syd prisades idag Securitas Sverige AB för årets säkerhetsinsats. Priset delar Skydd & Säkerhet ut i samarbete med Säkerhetsbranschen och priset tilldelas Securitas med följande motivering:
”Ett hårt arbetande företag som gör en betydande insats för säkerheten i samhället, för individen och för Sverige. De arbetar i motvind och går till arbetet med stor glädje och medmänsklighet och ger hopp till utsatta människor som behöver det. En daglig kamp som bekämpas för människors, och samhällets bästa.”

På plats för att ta emot priset fanns tre ordningsvakter och en gruppledare från Securitas. Alla fyra har jobbat dedikerat mot Migrationsverket och de representerar våra väktare över hela landet.

- Som vd och ansvarig för Securitas i Sverige blir jag oerhört stolt och glad att notera att våra fantastiska medarbetare uppmärksammas för sina insatser, säger Joachim Källsholm, vd Securitas Sverige AB. Det har varit ansträngt på många håll i vår organisation och jag är imponerad och stolt över alla som på olika sätt har varit – och är – engagerade i uppdraget. Vi ser långsiktigt på vårt samhällsengagemang och när dagens flyktingsituation framöver går till att handla om integration är jag övertygad om att vi kommer att spela en stark roll även då.

För ytterligare information vänligen kontakta Ronny Fredriksson, presskontakt Securitas Sverige AB på 010-470 10 00.