Landstinget Blekinge tecknar nytt avtal med Securitas

den 23 mars 2016

Securitas får förnyat förtroende att säkra sjukvården i Landstinget Blekinge med stationära ordningsvakter, ronderande väktare och larmcentralstjänster.

Securitas har fått i uppdrag att säkra sjukvården inom Landstinget Blekinge, vilket innebär säkerhet för sjukhus, vårdcentraler och övriga verksamheter. I uppdraget ingår exempelvis stationära ordningsvakter för Karlskrona och Karlshamns lasarett samt rondering, personlarm, larmcentral och larmutryckning för såväl lasaretten som vårdcentraler och övriga verksamheter. Tack vare Securitas utbredda närvaro och breda tjänsteutbud finns också möjlighet att snabbt utöka säkerhetsuppdraget om behov skulle uppstå.

Uppdraget startar den 16 mars 2016 och sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning.

- Det är mycket glädjande att vinna Landstinget Blekinges förtroende att leverera säkerhetstjänster för Landstingets hela verksamhet i Blekinge, säger Henrik Bernbo, Key Account Manager på Securitas Sverige. Vi har en stark utveckling i regionen och en god geografisk bredd som gör att vi kan svara upp på Landstingets högt ställda krav på tillgänglighet för uppdraget. Vi ser det förnyade förtroendet som ett kvitto på vår satsning att stärka vår närvaro i regionen.

För ytterligare information vänligen kontakta Ronny Fredriksson, presskontakt Securitas Sverige AB på 010-470 10 00.