Stockholmsmässan väljer Securitas

den 17 februari 2015

Med säkerhet och service i fokus är Securitas ny säkerhetsleverantör för Stockholmsmässan i Älvsjö.

Stockholmsmässan i Älvsjö har valt Securitas som ny säkerhetsleverantör för bland annat stationär bevakning, ordningsvakter och parkeringsservice. Stockholmsmässan anordnar konferenser, event och mässutställningar. Kravet på säkerhet för samtliga utställare och besökare är högt, likaså kravet på god service. Som säkerhetsleverantör jobbar Securitas aktivt med personligt bemötande både som förebyggande säkerhetsarbete och som service till våra kunders kunder. I ett uppdrag som detta utgör Securitas väktare ansiktet utåt både för Securitas och för Stockholmsmässan där Securitas väktare förmedlar trygghet och service till Stockholmsmässans kunder och besökare.

- Securitas lämnade det för oss mest fördelaktiga anbudet och kunde samtidigt presentera nya spännande idéer om hur de vill arbeta med service och bevakning. Ett stort fokus under upphandlingen har legat på affärsutveckling och sortimentsutveckling, säger Camilla Hållbro som är chef för Eventservice på Stockholmsmässan.

- Vi är glad att vi på nytt får förtroendet som säkerhetsleverantör på Stockholmsmässan. Vi ser det som ett kvitto på att vi är på rätt väg med vår strategi och tjänsteutveckling, säger Patrik Holmberg Key Account Manager.

Avtalet inleds den 1 maj 2015 och sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare tre år.

För ytterligare information vänligen kontakta Patrik Holmberg, Securitas Sverige AB, 010-470 10 00.