bild på personer på ett dansgolv

Securitas handel bjuder in till after work

Vi välkomnar dig som är säkerhetsansvarig inom detaljhandeln till en after work tillsammans med oss den 7 april i Stockholm. Vi bjuder på mat och dryck och en intressant föreläsning om storskaligt svinn.

Vi välkomnar säkerhetsansvariga inom detaljhandeln

Välkommen till en trevlig kväll med mingel och nätverkande tillsammans med oss och dina branschkollegor inom handel. Vi bjuder på mat och dryck och en spännande föreläsning på restaurang Enzo i Hornstull. Vi ses klockan 16:30 och föreläsningen börjar klockan 17:00.

Datum och tid: torsdag den 7 april, klockan 16:30
Plats: Restaurang Enzo i Hornhuset i Stockholm

Eventet är kostnadsfritt men vid outnyttjad och ej avbokad plats debiterar vi med 395 kronor. Skulle du själv få förhinder kan du överlåta din plats till en kollega. Vi behöver din anmälan senast den 31 mars. Ta gärna med en kollega! Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Klicka här för att anmäla dig.

Välkommen!

Jenny Hedström, segmentansvarig handel

Föreläsning om storskaligt svinn

Johan af Donner har blivit synonym med bedragare av värsta sorten; en person som stjäl från jordens fattiga och utsatta för att finansiera sitt eget överklassliv. Under tio års tid svindlade han till sig nästan 8 miljoner kronor från Röda Korset och Cancerfonden, där han var en högt uppsatt chef.

Hör journalisten och författaren Bernt Hermele förklara hur detta svinn kunde ske. Du får också en personlig inblick i Bernts möten med Johan af Donner där Bernt upplevt tydliga känslor av svek och manipulation.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar innan eventet är du välkommen att kontakta Charlotta Wendel på 010-470 10 00.

Klicka här för att anmäla dig till after work med oss.

Vi behöver din anmälan senast den 31 mars.