Securitas väktare ronderar kontorsbyggnad

Välkommen på frukost eller after work tillsammans med oss

Under tre dagar i början av april passar vi på att besöka fem orter i Norrland för att bjuda in våra kunder till frukost och after work. Här får du möjlighet att ställa frågor till oss och få en uppdatering om vilka satsningar som görs nära dig angående brandskyddstjänster och tekniksäkerhetslösningar. 

Vi vill träffa dig!

Vi vill träffa dig för att höra vilka säkerhetsutmaningar du brottas med i din vardag. Vi kommer att besöka fem orter under tre dagar i början av april för att träffa våra kunder så kom förbi på en frukost eller after work tillsammans med oss och passa på att ställa alla dina frågor till oss, din lokala säkerhetsleverantör.

Med oss har vi även en kollega som jobbar med våra brandsäkerhetslösningar och en kollega som jobbar med våra tekniksäkerhetslösningar som kan berätta mer om vilka satsningar som görs lokalt hos dig och hur säkerhetsteknik och brandskydd kan ge dg en effektiv säkerhetslösning.

Bjud med dig en kollega för en kopp kaffe med smörgås eller varför inte utmana oss på bowling i Gällivare? Vi behöver din anmälan senast den 24 mars.

Välkommen på frukost eller after work i följande städer:

5 april frukost, Scandic Kiruna
5 april after work med bowling, Gällivare Quality hotel Lapland
6 april frukost, Scandic Luleå
6 april after work, Piteå stadshotell
7 april frukost, Scandic Skellefteå

Klicka här för att anmäla dig.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar innan eventet är du välkommen att kontakta Maria Ohlsson på 010-470 10 00.

Klicka här för att anmäla dig till frukost eller after work med oss.

Vi behöver din anmälan senast den 24 mars.