Skip to main content

Fakturafrågor

Har du en fråga gällande din faktura? Här kan du kontakta oss gällande fakturafrågor och hitta mer information om hur du skickar en e-faktura till oss.

Fakturafrågor
Har du en fråga gällande en faktura eller vill du komma i kontakt med oss gällande ett avtal som behöver förnyas eller sägas upp? Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig vidare. För att underlätta kan du även bifoga fakturan det gäller i formuläret. 

E-faktura
Securitas har gått över till att hantera alla fakturor elektroniskt, det vill säga en e-faktura. Observera att en PDF-faktura via e-post inte klassas som en e-faktura då den inte kan hanteras elektroniskt genom hela flödet. Securitas har valt att samarbeta med Pagero för e-fakturering. Mer information om portalen och hur du kommer igång med e-faktura hittar du här: https://www.pagero.se/project-pages/securitas/. Det går också bra att ringa Pagero för mer information på 031-730 88 30.

Innehållskrav
Securitas har som krav att alla fakturor ska innehålla ett 4-ställigt kostnadsställe för att bli godkända. Kostnadsstället måste anges i ett referensfält på fakturan, och det består alltid av fyra siffror.

Kontakta kundtjänst

Har du fakturafrågor? Kontakta oss här så hjälper vi dig.

Fyll i ditt ärende

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär godkänner du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer här