skyddsvakt med hund i lagerlokal

Din karriär på Securitas

Securitas är ett stort företag med cirka 9 500 medarbetare. Våra tjänster utvecklas parallellt med våra kunders säkerhetsbehov och du har stora möjligheter att jobba med olika uppdrag under din anställning hos oss. 

Omväxlande arbete

Den breda verksamhet som Securitas har ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas internt. Många medarbetare har arbetat inom flera olika verksamhetsområden under sin anställning och den interna rörligheten är hög och bidrar till att våra medarbetare utvecklas.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling i form av utbildningar sker bland annat i vår egen interna utbildningsverksamhet och i den branschgemensamma utbildningsverksamheten, BYA (Bevakningsbranschens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd). Vi skräddarsyr utbildningsprogram för olika befattningar. Vi utvecklar hela tiden nya utbildningar som passar verksamhetens och kundernas krav och som ger våra medarbetare den senaste kunskapen.

De närmaste åren kommer stort fokus i verksamheten att ligga på att utveckla nya tjänster parallellt med våra mer traditionella tjänster. Nya tjänster kan vara inom till exempel teknikområdet eller inom brand- och räddningsverksamheten och därför kommer vi framöver också att söka medarbetare med en något annorlunda bakgrund och erfarenhet än vad vi traditionellt sett gjort tidigare.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss

Oavsett när eller hur du börjar jobba hos oss så ansluter du till en organisation där många medarbetare har valt att jobba kvar länge och vi jobbar för att vara en arbetsgivare som du ska trivas hos. Börja din Securitaskarriär redan nu, registrera ditt cv och sök lediga tjänster här.

Mer information

Här nedan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess och få svar på vanliga frågor. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss