vaktare

Häng med bakom uniformen

I vår programserie Bakom uniformen får du följa med 25-åriga Rosanna när hon testar olika yrken hos oss på Securitas. Har du också länge funderat på hur det är att jobba hos oss och eventuellt funderar på att söka jobb hos oss får du här en försmak för några av våra vanligast yrken.

Den här sidan uppdateras löpande med fler avsnitt bakom uniformen. Du kan också prenumerera på vår youtube-kanal ifall du inte vill missa när nästa avsnitt kommer.

Följ med på självskydd och rondering

I vår nya programserie Bakom uniformen får du följa med 25-åriga Rosanna som testar hur det är att jobba hos oss. I det här första avsnittet står självskydd och nattpatrullering på schemat. Se till att prenumerera på vår youtube-kanal så att du inte missar några avsnitt!

Klicka här för att komma till vår youtube-kanal.

Fysiska prövningar för brandmanstjänsten

Häng med i andra avsnittet av vår programserie bakom uniformen. Den här gången testar Rosanna att jobba som flygplatsbrandman, en utmaning som sätter både hennes fysiska och mentala styrka på prov. Klicka på klippet till vänster.

Att vara skyddsvakt för en dag

I vår programserie Bakom uniformen får du följa med Rosanna som testar hur det är att jobba hos oss. I det här avsnittet står vapenutbildning och ett arbetspass som skyddsvakt på Muskö på schemat. Klicka på filmklippet här till vänster och se till att prenumerera på vår youtube-kanal så att du inte missar några avsnitt!

Klicka här för att komma till vår Youtube-kanal.

En speciell kollega

I vår programserie Bakom uniformen får du följa med Rosanna som testar hur det är att jobba hos oss. I det här avsnittet blir det ett arbetspass som hundförare tillsammans med schäfern Ölo. Han kan varken läsa eller skriva och går i koppel men är nog den medarbetare som gjort störst intryck på Rosanna så här långt. Klicka på filmklippet här till vänster.

Följ med på el- och avloppsfel 

I vår programserie Bakom uniformen får du följa med Rosanna som testar hur det är att jobba hos oss. I det här avsnittet blir det ett arbetspass med kollegor från Securitas Jourmontör där bland annat toastopp står på schemat. Klicka på filmklippet här till vänster och se till att prenumerera på vår youtube-kanal så att du inte missar några avsnitt!

Klicka här för att komma till vår Youtube-kanal och klicka här för att söka lediga tjänster hos oss.

Parkeringsvakter väcker känslor

I vår programserie Bakom uniformen får du följa med Rosanna som testar hur det är att jobba hos oss. Som parkeringsvakt möts man av allt från skratt till vrede i vardagen. Det är något som Rosanna får smaka på i avsnitt sex. Trots nervositet, ett stundtals utmattande arbete och bilisternas skiftande känslor, visar det sig att detta kanske är jobbet som hittills har passat henne bäst. Klicka på filmklippet här till vänster och se till att prenumerera på vår youtube-kanal så att du inte missar några avsnitt!

Klicka här för att komma till vår Youtube-kanal och klicka här för att söka lediga tjänster hos oss.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss