vaktare i hamn

Securitas som arbetsgivare

Securitas är världens största säkerhetsleverantör och därmed marknadsledande i säkerhetsbranschen. Med det kommer ett stort ansvar för oss som arbetsgivare och vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller att attrahera och utveckla våra medarbetare. 

Vilka jobbar hos oss?

Till oss söker sig framför allt många unga medarbetare. Du kanske börjar direkt efter en gymnasieutbildning som är inriktad mot något av våra verksamhetsslag och då kan du börja arbeta direkt. Söker du dig till oss efter en annan gymnasieutbildning så får du den utbildning du behöver av oss. Du kan också göra som många av våra andra medarbetare och börja jobba hos oss parallellt som du studerar på universitetet eller högskola med arbetet som ett extrajobb vid sidan av studierna.

Om du redan jobbar inom säkerhetsbranschen idag och vill byta arbetsgivare är du självklart också välkommen. Oavsett anledning till att du söker dig till oss så kommer du till ett företag som erbjuder spännande kunduppdrag, stimulerande arbetsuppgifter och som leder utvecklingen i branschen.

Våra medarbetare är ansiktet utåt

Som medarbetare hos oss är du vårt ansikte utåt och ofta även ansikte utåt för våra kunder. I mer än 80 år har vi satt vår yrkesstolthet främst och den tar sig uttryck i våra värdeord ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Det betyder att du behöver vara pålitlig och ansvarsfull samtidigt som du är säkerhetsmedveten. Du hittar lediga tjänster hos oss här på hemsidan och på vår Facebooksida. 

Välkommen som medarbetare hos Securitas!

Vill du veta mer om oss?

Använd länkarna nedan om du vill veta mer om vår verksamhet eller om du letar efter lediga tjänster att söka hos oss. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret som finns via länken i botten av den här sidan. 

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig, så hjälper vi dig.

Klicka här för att komma i kontakt med oss