Securitas i Almedalen 2019

För sjunde året i rad medverkar Securitas under politikerveckan i Almedalen 30 juni till 7 juli. Vi är på plats för att erbjuda säkerhet åt flera av utställarna, men även i vår egna monter på Skeppsbron, mitt i Visby.

Förnuft och känsla - hur ser framtidens säkerhet ut?

Digitaliseringen ger nya möjligheter att förhindra, förebygga och till och med förutsäga brottslighet. Men ger mer kunskap alltid mer trygghet, och finns det en risk att vi glömmer bort människan i vår strävan mot ett tryggare samhälle?

Securitas utvecklar nya metoder för att använda all data som genereras i vår landsomfattande verksamhet för att förebygga, förhindra och förutsäga brott. Detta är en naturlig utveckling i den digitala värld vi lever i, och ger nya möjligheter i samhällets arbete mot kriminalitet och otrygghet. Men tekniken ska hjälpa människan, inte ersätta henne. Varken väktaren eller medborgaren. Välkommen till vår monter för att diskutera framtidens säkerhet med oss!

Vi håller till på Skeppsbron, H125 och finns på plats med öppettider den 30/6 - 4/7 klockan 09:00 - 18:00.

Mer information

För mer information och karta om var vi håller hus, klicka här!

Du kan också följa oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna och dagliga uppdateringar. Här nedan kan du klicka på respektive ikon för att komma till vår sida:

Instagram Twitter Youtube Facebook

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss