Securitas i Almedalen 2018

För sjätte året i rad medverkar Securitas under politikerveckan i Almedalen 1 – 5 juli 2018. Vi är på plats för att erbjuda säkerhet åt flera av utställarna, men även i vår egna monter på Skeppsbron, mitt i Visby.

Säkerhet- och trygghetsfrågor högst på dagordningen

Otryggheten ökar i Sverige samtidigt som polisen har allt svårare att lösa sina kärnuppgifter. Kan Securitas axla ett större ansvar för att öka tryggheten i både städer och på landsbygden? men isåfall hur och till vilket pris?

Den tidigare debatten om vår säkerhetsföretagens roll i samhället, och rågången mot polisen har fått ny energi i takt med den ökande otryggheten i Sverige. De flesta är överens om att tidigare "sanningar" behöver omvärderas och ansvar måste tas på bred front från flera samhällsaktörer. Men i vilken riktning ska vi gå? Vi menar att väktare och ordningsvakter kan avlasta en tyngd offentlig sektor, särskilt med hjälp av ny teknik och kompetensutveckling. Men vad tycker du? Kom förbi oss och diskutera frågor som rör Sveriges säkerhet och framtida säkerhetslösningar.

Förutom att diskutera trygghet och säkerhetsfrågor kommer representanter från Securitas att bjuda på spännande aktiviteter under veckan:

Söndag - måndag 1-2 juli kan du träffa våra teknikspecialister Samuel och Elin som förevisar vilka möjligheter ny kamerateknik erbjuder för att öka tryggheten på allmänna platser. Under hela veckan har du möjlighet att titta närmare på hur t.ex. en värmekamera fungerar.

Tisdag – torsdag 3-5 juli fokuserar vi på brandskydd och livräddande kunskap. Micke och Ulla kommer att förevisa hjärt-och lungräddning på både vuxna och barn. Dessutom har du möjligheten att vinna fina priser om du är tillräckligt snabb att släcka vår simulerade eldsvåda.

Joachim Källsholm, vd Securitas Sverige AB Träffa vd:n
Den 2-4 juli kommer Securitas vd, Joachim Källsholm, finnas på plats i Almedalen. Har du tankar och funderingar kring säkerhet som du vill debattera med honom är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att höra av dig till: marknad@securitas.se

Hoppas vi ses!

Här hittar du oss

Securitas kommer vara på plats hela veckan och du är varmt välkommen förbi vår monter; H125 på Skeppsbron i Visby.  Klicka här för karta.

Du kan också följa oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna och dagliga uppdateringar. Här nedan kan du klicka på erspektive ikon för att komma till vår sida:

Instagram Twitter Youtube Facebook

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig, så hjälper vi dig.

Klicka här för att komma i kontakt med oss