Securitas security guard Amsterdam

Offentlig verksamhet

Kommunala resurser ska räcka långt och med Securitas får du både säkerhet och trygghet för samma peng.

Securitas – när allt ska fungera

Offentlig verksamhet som kommuner har ofta stora ytor och områden som behöver skyddas mot framför allt klotter och skadegörelse. De kommunala resurserna ska räcka till mycket och mer därtill och allt ska helst bara fungera. Vi hjälper dig med det. När du går hem för dagen tar vi över bevakningen av driftlarm från hissar och fastigheter i kommunen. Skulle något larma åtgärdar vi det på plats eller felanmäler till dina leverantörer.

En av våra stora fördelar är att vi är i rörelse och finns tillgängliga dygnet runt. Vi arbetar både förebyggande och responsivt, det vill säga att vi skapar goda förutsättningar för trygghet och säkerhet genom förebyggande åtgärder men rycker också ut snabbt om något skulle inträffa. En viktig förebyggande uppgift är att skapa en god relation till ungdomarna i kommunen. Vi samarbetar också med polis, räddningstjänst och socialtjänst.

Ett avtal med mervärde

Vi vill att du ska få ut mesta möjliga säkerhet för den summa som du betalar. Därför kombinerar vi bland annat fastighetsjour, systematiskt brandskyddsarbete och i väntan på räddningstjänst med våra traditionella väktartjänster. Under lugna nätter kontrollerar vi exempelvis brandskyddet i skolor och förskolor i kommunen. På så sätt frigör vi både tid och kostnader för dig.

Kontakta oss för mer information om säkerhetslösningar för offentlig verksamhet

Tekniklösning

Genom att kombinera teknik med väktartjänster i ett fullserviceavtal får du en mer omfattande säkerhetslösning och du slipper avtal med olika leverantörer. Vi designar, projektleder och installerar tekniken. När allting är installerat kopplas systemet till vår larmcentral där vi övervakar och rycker ut för åtgärd om något dyker upp. Du kan lugnt gå hem efter dagens slut och lämna över ansvaret till oss. Klicka här för att läsa mer om våra tekniklösningar.

När det krisar

Ibland ökar behovet av säkerhet. Med Securitas breda tjänsteutbud och goda närvaro i hela landet har vi möjlighet att snabbt hjälpa dig att utöka din säkerhetslösning med antingen en temporär eller en mer permanent ökning. Klicka här för att läsa mer om våra ordningsvakter, klicka här för att läsa om personlarm och klicka här för att läsa om personskydd.

Se också våra säkerhetslösningar för landsting och sjukvård samt högskolor och universitet. Klicka här för säkerhetslösningar för hälso- och sjukvårdKlicka här för säkerhetslösningar för exempelvis högskolor och universitet.

Kommunal bevakning

Följ med gruppledare Marcus och väktaren Johanna på ett kvällspass i Södertälje kommun. Klicka på filmklippet till vänster för att höra deras reflektioner kring att arbeta med säkerhet.