Securitas security Madrid

Kollektivtrafik

Vill du ge din personal och dina resenärer en trygg resa dygnet runt är Securitas valet för dig. Vårt breda tjänsteutbud inom både säkerhet och service med rikstäckande organisation gör oss till en trygg samarbetspartner för verksamheter som har behov av att utöka säkerheten med kort varsel. Hos oss jobbar vi alltid också med säkerhet och service i kombination för att skapa trygghet för både dina kollegor och dina resenärer.

Alla länder har någon form av kollektivtrafik, som till exempel tåg, buss, tunnelbana eller spårvagn, och gemensamt för dessa är ofta riskbilden men framförallt att det är en publik miljö som kräver hög servicekänsla. Säkerhetsbehoven skiljer sig mellan perronger, hållplatser eller till exempel ombord på ett tåg men fokus ligger alltid på trygghet för både passagerare och förare. 

Säkerhetslösning kollektivtrafiken

Hög närvaro av väktare och ordningsvakter som ronderar på perronger och stationer tillsammans med tekniska övervakningstjänster ger dig trygghet i form av en god överblick, förebyggande trygghetsarbete och ett snabbt ingripande om något skulle inträffa. Kombinera med biljettkontrollanter och trafikvärdar för att få heltäckande skydd och service.

Våra biljettkontrollanter kontrollerar och följer upp resenärernas betalda biljetter men fungerar även som trafikvärdar och ansiktet utåt för din verksamhet. Vi är noga med att rekrytera personal utifrån goda säkerhetskunskaper och ett professionellt bemötande för att kunna erbjuda dina kunder både en trygg resa och god service.

Koppla över övervakning av perronger, hållplatser, stationer eller fordonsuppställningsplatser till oss så kan vi snabbt verifiera och vidta åtgärder om något uppstår.

Kontakta oss för mer information om säkerhetslösningar för kollektivtrafiken