vaktare vid parkering

Kollektivtrafik

Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud inom både säkerhet och service med rikstäckande organisation. Detta gör oss till en trygg samarbetspartner för verksamheter som har behov av att utöka säkerheten med kort varsel. Securitas erbjuder säkerhet och service i kombination för att skapa trygghet för både kollegor och resenärer.

Alla länder har någon form av kollektivtrafik, som till exempel tåg, buss, tunnelbana eller spårvagn, och gemensamt för dessa är ofta riskbilden men framförallt att det är en publik miljö som kräver hög servicekänsla. Säkerhetsbehoven skiljer sig mellan perronger, hållplatser och till exempel säkerheten ombord på ett tåg, men fokus ligger alltid på trygghet för både passagerare och förare. 

Säkerhetslösning kollektivtrafik

Hög närvaro av väktare och ordningsvakter som ronderar på perronger och stationer tillsammans med tekniska övervakningstjänster ger dig trygghet i form av en god överblick, förebyggande trygghetsarbete och ett snabbt ingripande om något skulle inträffa. Kombinera med biljettkontrollanter och trafikvärdar för att få heltäckande skydd och service.

Våra biljettkontrollanter kontrollerar och följer upp resenärernas betalda biljetter men fungerar även som trafikvärdar och ansiktet utåt för din verksamhet. Vi är noga med att rekrytera personal utifrån goda säkerhetskunskaper och ett professionellt bemötande för att kunna erbjuda dina kunder både en trygg resa och god service.

Koppla över övervakning av perronger, hållplatser, stationer eller fordonsuppställningsplatser till oss så kan vi snabbt verifiera och vidta åtgärder om något uppstår.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss