Securitasbil vid lastbil

Industri

Med Securitas som säkerhetsleverantör får du tid över att fokusera på din kärnverksamhet. Vi tryggar dina medarbetare, tar hand om dina besökare och säkrar din verksamhet genom hela processen.

Vi skyddar dina processer

Inom all form av industri som stålindustri, gruvindustri, trä- och pappersindustrin men också för företag inom kemi-, läkemedels-, livsmedels- och fordonsindustri är säkerhet avgörande för att verksamheten ska fungera. Obehöriga skaaldrig röra sig inne på ett området och personer so gör det får inte föra med sig något som kan sabotera processerna.

Securitas är en helhetsleverantör av säkerhetstjänster och kan erbjuda dig en komplett säkerhetslösning som täcker alla behov, såväl skal- och tillträdesskydd som operativ räddningstjänst och kontinuerlig bevakning. Vi är också måna om att du ska få ett fulltäckande skydd och anpassar just din säkerhetslösning till rimliga kostnader. Våra fjärrtjänster för exempelvis in- och utpassering gör att vi finns tillgängliga för dig och dina leverantörer dygnet runt, året runt.

Trygg arbetsplats

Våra säkerhetslösningar reducerar säkerhetsriskerna för din produktion och skapar en trygg arbetsplats för dina medarbetare. Med säkerhetsteknik i form av larm, inpasseringssystem och besökssystem i kombination med väktare i receptionen får du ett gott skydd mot att obehöriga tränger in i dina lokaler samtidigt som du får serviceinriktad personal som tar emot dina besökare.

Våra väktare finns tillgängliga för din personals säkerhet; de ronderar på området, rycker ut vid larm samt kontrollerar och underhåller din säkerhetsteknik. Vi hanterar även passerkortstillverkning, låscylindrar och nycklar. Brandskyddsarbete är en viktig säkerhetsaspekt i alla tillverkningsprocesser och vi utför hela eller delar av egenkontrollerna i brandskyddet, utrymningsövningar, årlig service på brandsläckare samt månads- och kvartalsprov av brandlarm och brandutrustning för att säkerställa att allt fungerar om något skulle inträffa.

I portar och grindar sätter vi säkerhetskameror för fjärrstyrd in- och utpassering där våra kameraoperatörer kontrollerar fraktsedlar och behörighet innan de öppnar grindarna. Det gör att området finns tillgängligt för dina leverantörer utan att du behöver betala för full bemanning.

Här kan du läsa mer om vårt erbjudande

Hur är brandskyddet på ditt företag?

Visste du att Securitas erbjuder kompletta säkerhetslösning för brandskydd? Med en omfattande industribrandkår, systematiskt brandskyddsarbete och det senaste inom brandskyddsutbildningar är vi ett tryggt val när det kommer till brandtsäkerhet. Klicka här för att läsa mer om våra brandsäkerhetstjänster.

 

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss