Securitas security guard Lyon

Industri

Med Securitas som säkerhetsleverantör får du tid och pengar att fokusera på din kärnverksamhet. Vi tryggar dina medarbetare, tar hand om dina besökare och säkrar dina processer.

I all form av industri som till exempel inom stålindustri, gruvindustri, trä- och pappersindustrin men också för företag inom kemi-, läkemedels-, livsmedels- och fordonsindustri är säkerhet högst väsentligt. Obehöriga ska inte röra sig inne på området och personer får inte föra med sig något som kan sabotera processerna.

En av våra största styrkor är att vi har kompetensen för alla säkerhetstjänster inom ett och samma företag. Vi ger dig en komplett säkerhetslösning som täcker alla behov, såväl skal- och tillträdesskydd som operativ räddningstjänst och den kontinuerliga bevakningen. Vi är måna om att du får en fulltäckande säkerhetslösning till rimliga kostnader. Våra fjärrtjänster för exempelvis in- och utpassering gör att vi alltid finns tillgängliga för dig och dina leverantörer men du betalar enbart för tiden som du använder oss.

Vi skyddar dina värdefulla processer

Vi levererar säkerhetslösningar för att reducera säkerhetsriskerna för din produktion och för att skapa en trygg arbetsplats för dina medarbetare. Med säkerhetsteknik i form av larm, inpasseringssystem och besökssystem i kombination med väktare i receptionen får du ett gott skydd mot att obehöriga tränger in i dina lokaler samtidigt som du får serviceinriktad personal som tar emot dina besökare.

Våra väktare finns tillgängliga för din personals säkerhet; de ronderar på området, rycker ut vid larm samt kontrollerar och underhåller din säkerhetsteknik. Vi hanterar även passerkortstillverkning, låscylindrar och nycklar. Brandskyddsarbete är en viktig säkerhetsaspekt i alla tillverkningsprocesser och vi utför hela eller delar av egenkontrollerna i brandskyddet, utrymningsövningar, årlig service på brandsläckare samt månads- och kvartalsprov av brandlarm och brandutrustning för att säkerställa att allt fungerar om något skulle inträffa.

I portar och grindar sätter vi säkerhetskameror för fjärrstyrd in- och utpassering där våra kameraoperatörer kontrollerar fraktsedlar och behörighet innan de öppnar grindarna. Det gör att området finns tillgängligt för dina leverantörer utan att du behöver betala för full bemanning.

Kontakta oss för mer information om säkerhetslösningar för industri.

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer

Hur är brandskyddet på ditt företag?

Visste du att Securitas erbjuder kompletta säkerhetslösning för brandskydd? Med en omfattande industribrandkår, systematiskt brandskyddsarbete och det senaste inom brandskyddsutbildningar är vi ett tryggt val när det kommer till brandtsäkerhet. Klicka här för att läsa mer om våra brandsäkerhetstjänster.

 

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig, så hjälper vi dig.

Klicka här för att komma i kontakt med oss