Securitas security guard Lyon

Industri

Med Securitas som säkerhetsleverantör får du tid och pengar att fokusera på din kärnverksamhet. Vi tryggar dina medarbetare, tar hand om dina besökare och säkrar dina processer.

I all form av industri som till exempel inom stålindustri, gruvindustri, trä- och pappersindustrin men också för företag inom kemi-, läkemedels-, livsmedels- och fordonsindustri är säkerhet högst väsentligt. Obehöriga ska inte röra sig inne på området och personer får inte föra med sig något som kan sabotera processerna.

En av våra största styrkor är att vi har kompetensen för alla säkerhetstjänster inom ett och samma företag. Vi ger dig en komplett säkerhetslösning som täcker alla behov, såväl skal- och tillträdesskydd som operativ räddningstjänst och den kontinuerliga bevakningen. Vi är måna om att du får en fulltäckande säkerhetslösning till rimliga kostnader. Våra fjärrtjänster för exempelvis in- och utpassering gör att vi alltid finns tillgängliga för dig och dina leverantörer men du betalar enbart för tiden som du använder oss.

Vi skyddar dina värdefulla processer

Vi levererar säkerhetslösningar för att reducera säkerhetsriskerna för din produktion och för att skapa en trygg arbetsplats för dina medarbetare. Med säkerhetsteknik i form av larm, inpasseringssystem och besökssystem i kombination med väktare i receptionen får du ett gott skydd mot att obehöriga tränger in i dina lokaler samtidigt som du får serviceinriktad personal som tar emot dina besökare.

Våra väktare finns tillgängliga för din personals säkerhet; de ronderar på området, rycker ut vid larm samt kontrollerar och underhåller din säkerhetsteknik. Vi hanterar även passerkortstillverkning, låscylindrar och nycklar. Brandskyddsarbete är en viktig säkerhetsaspekt i alla tillverkningsprocesser och vi utför hela eller delar av egenkontrollerna i brandskyddet, utrymningsövningar, årlig service på brandsläckare samt månads- och kvartalsprov av brandlarm och brandutrustning för att säkerställa att allt fungerar om något skulle inträffa.

I portar och grindar sätter vi säkerhetskameror för fjärrstyrd in- och utpassering där våra kameraoperatörer kontrollerar fraktsedlar och behörighet innan de öppnar grindarna. Det gör att området finns tillgängligt för dina leverantörer utan att du behöver betala för full bemanning.

Kontakta oss för mer information om säkerhetslösningar för industri

Heltäckande brandskydd

Vi erbjuder en komplett säkerhetslösning för brandskydd med omfattande industribrandkår, systematiskt brandskyddsarbete och utbildningar. Klicka här för att läsa mer om våra brandsäkerhetstjänster.

Se också våra säkerhetslösningar för distribution och transport. Klicka här för säkerhetslösningar för distribution och transport.

Kundcase: Medicon village

På Medicon Village arbetar hela värdekedjan från forskare till innovatörer och företagare tillsammans under gemensam flagg för att skapa värden för människors hälsa och bättre liv. Securitas ser till att säkerheten är intakt dygnet runt året om vilket bland annat innebär att åtgärda driftlarm, inbrottslarm samt brandlarm. Klicka på filmklippet till vänster för att veta mer-