hisshall

Hotell och turism

När du vill ha bästa möjliga säkerhetslösning för såväl din egen personal som dina besökare väljer du Securitas. Våra medarbetare är utvalda för att erbjuda en hög säkerhet och samtidigt en god service till dina kunder.

Inom segmentet hotell och turism finner vi exempelvis hotell, resebyråer, researrangörer och olika sorters fritidsrelaterade arrangörer som till exempel golf- eller skidanläggningar. Gemensamt för aktörerna inom hotell- och turismnäringen är att det är publika ytor med många besökare som rör sig i lokalerna. Service står i fokus och grunden till bra service börjar med god säkerhet.

Med ett samarbete med Securitas behöver du bara en leverantör av säkerhet. Vi inleder alltid med en riskinventering av verksamheten för att kunna erbjuda dig bästa möjliga säkerhet och samtidigt effektivisera dina kostnader. Med stationär bevakning som utför såväl säkerhetsronder som brandronder behöver du exempelvis inte separata avtal för brandsäkerheten.

Säkerhet – ett välkomnande inslag

Hotell har besökare och gäster dygnet runt och behöver kunna erbjuda en trygg och säker tillvaro för övernattningsgäster, event- och konferensdeltagare samt bar- och restauranggäster och samtidigt erbjuda en trygg arbetsplats för den egna personalen.

I våra säkerhetslösningar blandar vi lika delar säkerhet och service, såväl till dina gäster som till din personal. Vår roll är att förebygga skador och stölder samt att underlätta arbetet för din personal genom att assistera vid ankomst eller avresa, eskortera gäster in och ut från hotellet och vara behjälpliga med taxi eller väganvisningar. Vi utför även ronder med inriktning på brandsäkerhet, exempelvis genom att motionera branddörrar samt kontrollera släckutrustning och utrymningsvägar. När din personal lämnar för dagen finns vår nattportier på plats och tar hand om dina gäster fram till morgontimmarna.

Våra ordningsvakter stärker säkerheten och upprätthåller god ordning i hotellbaren och restaurangen och hjälper dig att hantera besvärliga situationer. Ordningsvakter kan vara ett stående inslag i din säkerhetslösning eller beställas inför särskilda event och konferenser för allmän ordningshållning och beredskap. Samtliga av våra medarbetare är tränade i första hjälpen och hjälper till när det uppstår en olycka eller om lokalerna behöver utrymmas.

Kontakta oss för mer information om våra säkerhetslösningar för hotell och turism

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss