vaktare i hamn

Hamn och sjöfart

Med gedigen erfarenhet och säkerhetstjänster anpassade för hamn- och sjöfartsskydd ger vi på Securitas dig en heltäckande säkerhetslösning.

I en hamn finns många delar som behöver säkras på grund av organiserad brottslighet och terrorism och säkerhetsarbetet baseras på ett internationellt regelverk som är mycket strikt. Välj Securitas som säkerhetsleverantör för att få ett helhetsåtagande av säkerheten. Vi har en gedigen nationell och internationell erfarenhet av säkerhetsarbete inom hamnanläggningar och sjöfart och erbjuder:

  • Säkerhetsanalyser och säkerhetsplaner
  • Tekniska säkerhetssystem och väktartjänster
  • Utbildningar och övningar
  • Kontroller och inspektioner

Säkerhetslösning hamn- och sjöfartsskydd

Med en säkerhetslösning från Securitas får du pålitlighet och flexibilitet men framför allt ett helhetsåtagande. Vi designar och installerar den säkerhetsteknik som behövs utifrån din verksamhet och kompletterar med väktare och hamnskyddskontrollanter för att utföra exempelvis tillträdeskontroll och säkerhetskontroll av passagerare och bagage.

Säkerhetskameror är ett kostnadseffektivt verktyg för rondering av stora ytor och för att upptäcka försök till skador på stängsel och liknade. De används även för kontroll av in- och utpassering genom kontakt med vår larmcentral som finns tillgänglig dygnet runt.

Kontakta oss för mer information om säkerhetslösningar för hamn och sjöfart

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer

Regelbundna tillfällen för övning och utbildning krävs för att upprätthålla säkerhetsnivån i en hamnanläggning. Securitas hjälper dig att planera och genomföra dessa utifrån just era förutsättningar och behov. Med fokus på både teoretiska och praktiska övningar, är Securitas det enda säkerhetsföretaget i Sverige som kan erbjuda grundläggande säkerhetsutbildning för hamnsäkerhetschefer.

Klicka här för att läsa mer om våra säkerhetsutbildningar inom sjöfartsskydd.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss