vaktare plastrar om ett barn

Hälso- och sjukvård

Med vår stora organisation och omfattande tjänsteutbud är Securitas en trygg samarbetspartner som snabbt kan utöka säkerheten vid behov för att skapa trygghet för dina kollegor och besökare.

Inom omsorgen ser säkerhetsbehoven olika ut om det gäller ett sjukhus, en primärvårdsinrättning eller till exempel ett äldreboende. Däremot är ”rätt person på rätt plats” en viktig komponent för alla verksamheter inom vården. Därför utför vi noga rekrytering och väljer personer med förståelse för och förmåga att bemöta och hjälpa både stressade och oroliga personer.

Gemensamt för många verksamheter inom vård och omsorg är också att det är öppna miljöer där läget snabbt kan ändras och förstärkning behöver tillkallas. Med vår lokala närvaro i hela landet är vi en trygg samarbetspartner som snabbt kan öka säkerheten vid behov.

Säkerhetslösning för sjukhus

Genom en kombination av stationära väktare, parkeringsservice och larmcentraltjänster får du service och säkerhet i ett. Med en stationär väktare som ronderar på området har du alltid tillgång till snabb hjälp om det krisar. Väktaren blir också automatiskt en ambassadör för ditt sjukhus som med god lokalkännedom kan besvara frågor eller hänvisa besökare i rätt riktning. Kopplar du över driftövervakningen av parkeringsbommarna till oss kan vi snabbt rycka ut och åtgärda om det uppstår ett problem. 

Säkerhetslösning för akutvård

Om du ansvarar för en akutverksamhet eller en specialistmottagning anpassar vi säkerheten därefter. Blir det ibland stökigt i driften rekommenderar vi exempelvis att du utökar säkerheten med ordningsvakter och personlarm kopplat till vår larmcentral för att trygga både dina kollegor och dina besökare.

Kontakta oss för mer information om säkerhetslösningar för hälsa- och sjukvård.

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss