Fastighet

Securitas säkrar fastigheter och tryggar tillvaron för såväl fastighetsägare och fastighetsförvaltare som hyresgäster. Vi skapar mervärde i alla led.

I en fastighet finns mycket som kan hända, med risk för stora skador som följd. Anlita Securitas om du söker en kvalitativ helhetslösning för din fastighet. Vi tar hand om din fastighet med allt från säkerhetsteknik, övervakning och utryckning till kontroll och uppföljning av brandskydd. Som en bonus stärker vi också den allmänna tryggheten.

Securitas larmcentral är bara ett telefonsamtal bort. Både larmcentral och våra utryckningsväktare finns tillgängliga dygnet runt vilket betyder att vi snabbt kan vara på plats om något inträffar. Kan vi inte själva åtgärda, så felanmäler vi till de entreprenörer som du har avtal med och du får en rapport med vidtagna åtgärder.

Säkra fastigheter

Som helhetsleverantör ger vi dig en enkel tillvaro med ett avtal och en avtalskontakt för såväl säkerhetsteknik och brandskydd som parkeringsövervakning och rondering. Men framför allt ger vi dina hyresgäster en enkel tillvaro om något skulle hända i fastigheten. Ett enda telefonnummer är allt de behöver för att komma i kontakt med oss.

Vi ger dig också möjlighet att erbjuda dina hyresgäster ett komplett brandskydd för deras verksamheter med uppbyggnad, underhåll och uppföljning.

Securitas Jourmontör

Inom Stockholms län erbjuder Securitas avdelning Jourmontör ett komplett utbud inom fastighetslösningar med bland annat felanmälan, driftlarm, hisslarm, el, vvs, lås, skadegörelse, fastighetstillsyn och utryckning av behöriga tekniker. Klicka här för att läsa mer om Securitas jourmontör.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss