vaktare vid evenemang

Evenemangssäkerhet

Evenemang – stora som små – kräver en god säkerhet för att det ska lyckas. Välj Securitas som säkerhetspartner för ditt evenemang om du precis som vi har fokus på både säkerhet och service.

Anordnar du ett evenemang och behöver hjälp med att sätta upp säkerheten? Oavsett om du anordnar ett evenemang som kräver temporär eller mer permanent säkerhet har vi en lösning för dig. Vi vet att du har höga krav på både säkerhet och service och det är precis vad du får från oss.

Vi hjälper dig att gå igenom planeringen för evenemanget för att hitta säkerhetsluckorna och för att kunna förebygga eventuella risker.

Säkerhet och service i fokus

Vid ett större temporärt evenemang rekommenderar vi en säkerhetslösning som innehåller tillfälliga larm med kameraövervakning, säkerhetskontroll av person och medhavda väskor vid inpassering samt ordningsvakter som har specifika befogenheter. Har du en parkering i anslutning till evenemanget erbjuder vi även parkeringsservice och i särskilda fall rekommenderar vi hundbevakning. På så sätt får du en komplett säkerhetslösning och kan själv koppla av under evenemanget.

Våra medarbetare utgör ansiktet utåt för både Securitas och för våra kunder. Vi jobbar aktivt med personligt bemötande både som förebyggande säkerhetsarbete och som service till våra kunders kunder. Skulle en brand eller annan katastrof inträffa är våra medarbetare tränade i att hantera utrymning av lokalerna och området.

Kontakta oss för mer information.

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss