Securitas security officers at windmill in Turkey

Energi

Med flexibel teknik och en stor organisation med bred kompetens har vi kapacitet att säkra sårbara ytor och objekt samt snabbt öka säkerheten om situationen kräver det. 

Riskfaktorn för företag inom energisektorn är hög. Därför fokuserar vi på flexibla och avancerade säkerhetslösningar som förebygger och hindrar intrång, skadegörelse och sabotage på anläggningar med kritiska tillgångar. Försök till intrång eller sabotage upptäcks och verifieras snabbt vilket leder till snabba åtgärder. Securitas stora och breda organisation gör det möjligt att snabbt täcka uppkomna behov av extra säkerhet och bevakning vid exempelvis strategiska anläggningar i hela Sverige men även globalt.

Säkerhetslösning för el-, vind- och vattenkraftverk

Säkerhetskameror används för kamerarondering för att hålla sårbara delar av anläggningen under uppsikt och kompletteras med ronderande väktare, med eller utan hundekipage, som har en förebyggande effekt bland annat genom att kontrollera tecken på förberedelse till intrång eller skadegörelse. Säkerhetskameror används även för fjärrstyrd kontroll av in- och utpassering. Vi finns tillgängliga i larmcentralen dygnet runt och dina entreprenörer behöver inte vänta på att få hjälp.

Vill du veta mer om våra säkerhetslösningar? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Säkerhetslösning för kärnkraftverk

Säkerhetsteknik kompletteras med för uppdraget väl utbildad personal och arbetsledning på plats dygnet runt. De hanterar all ingående säkerhetsteknik och kan snabbt rycka ut vid larm. Skulle skyddsnivån höjas på kärnkraftverket har vi god kapacitet att öka säkerheten med fler skyddsvakter, beväpnade eller obeväpnade.

Securitas är auktoriserade för personskydd och vid en uttalad hotbild kompletterar vi säkerhetslösningen med personskyddsväktare om så krävs.

Vill du veta mer om våra  säkerhetslösningar för energi-segmentet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Söker du ett koncept för flera små enheter?

Har du många mindre enheter spridda över ett större geografiskt område och önskar ett standardiserat koncept för att få en kostnadseffektiv och driftsäker säkerhetslösning så kan vi koordinera det. Kontakta oss så berättar vi mer.

Du vet väl att Securitas även erbjuder brandskydd? Allt från förebyggande åtgärder och utbildningar till rena räddningsinsatser kan ingå i våra säkerhetslösningar. Klicka här för att läsa mer om våra tjänster inom brand och räddning.