Securitas security officers at windmill in Turkey

Energi

Securitas är en stor organisation med flexibel teknik och bred kompetens och ligger till grund för att ha kapacitet att säkra sårbara ytor och objekt samt snabbt öka säkerheten om situationen kräver det. 

Riskfaktorn för företag inom energisektorn är hög. Därför fokuserar vi på flexibla och avancerade säkerhetslösningar som förebygger och hindrar intrång, skadegörelse och sabotage på anläggningar med kritiska tillgångar. Securitas omfattande organisation och breda kunskap gör det möjligt att snabbt täcka uppkomna behov av extra säkerhet och bevakning vid exempelvis strategiska anläggningar som kräver ett omfattande skydd.

Säkerhetslösning för el-, vind- och vattenkraftverk

Säkerhetskameror används för kamerarondering för att hålla sårbara delar av anläggningen under uppsikt och kompletteras med ronderande väktare, med eller utan hundekipage, som har en förebyggande effekt bland annat genom att kontrollera tecken på förberedelse till intrång eller skadegörelse. Säkerhetskameror används även för fjärrstyrd kontroll av in- och utpassering. Vi finns tillgängliga i larmcentralen dygnet runt och dina entreprenörer behöver inte vänta på att få hjälp.

Säkerhetslösning för kärnkraftverk

Säkerhetsteknik kompletteras med för uppdraget väl utbildad personal och arbetsledning på plats dygnet runt. De hanterar all ingående säkerhetsteknik och kan snabbt rycka ut vid larm. Skulle skyddsnivån höjas på kärnkraftverket har vi god kapacitet att öka säkerheten med fler skyddsvakter, beväpnade eller obeväpnade.

Securitas är auktoriserade för personskydd och vid en uttalad hotbild kompletterar vi säkerhetslösningen med personskyddsväktare om så krävs.

Vill du veta mer om säkerhetslösningar inom energi? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss