vaktare kontrollerar foljesedel vid byggarbetsplats

Bygg

Med Securitas får du en samarbetspartner som skyddar dina tillgångar och dina anställda under hela processen av ett bygge, från första spadhandtaget till färdiga byggnader.

Vi vet att din byggarbetsplats befinner sig i olika faser under arbetet och att säkerhetsbehovet varierar under projektets gång. Vi ger dig därför en flexibel och skalbar säkerhetslösning med fysisk och teknisk säkerhet, väktartjänster och säkerhetskonsultation som anpassas i takt med att bygget utvecklas.

Säkerheten byggs upp både utifrån att inget ska försvinna från eller orsaka driftstopp med anledning av skadegörelse eller stöld och utifrån att byggarbetsplatsen ska vara en trygg och säker arbetsplats utan olyckor.

Säkerhet från första spadtaget

Vi ger dig säkerhet för hela kedjan. När byggarbetsplatsen är utmärkt och avgränsad med staket och grindar sätter vi upp passersystem, larm och säkerhetskameror kopplat till vår larmcentral. Säkerhetskamerorna reagerar på värme och specifika rörelsemönster vilket gör att våra operatörer direkt kan agera om någon försöker ta sig in på byggområdet, exempelvis genom högtalarutrop och genom att tillkalla väktare och polis. Vi kompletterar med ronderande väktare som kontrollerar området under nätterna.

När arbetet är i full gång ökar vi närvaron av våra väktare och hanterar bland annat in- och utpasseringskontroll, utför ID-06-kontroll samt ronderar området dag och natt för att förhindra inbrott och skadegörelse.

Ett bygge kräver många aktörer. Tillsammans med vårt dotterbolag Pinkerton erbjuder vi exempelvis bakgrundkontroll och företagskontroll så att du kan säkerställa att du har bra underleverantörer och samarbetspartners. Pinkerton ger dig även hjälp med krishantering om en olycka skulle inträffa under byggets gång och vår servicecentral finns tillgänglig dygnet runt för krisjour.

Kontakta oss för mer information om våra säkerhetslösningar för byggbranschen

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer