vaktare pa flygplats

Flygplatssäkerhet

Securitas har stor erfarenhet av verksamheten på flygplatser och skräddarsyr säkerhetstjänster för att passa alla aktörer inom flygnäringens behov.

Oavsett om du ansvarar för en större eller en regional flygplats, så har vi stor erfarenhet av verksamheten och säkerhetsbehoven och sätter ihop en lösning för dig som innehåller både teknik och personella tjänster.

Securitas i Sverige har idag cirka 1 000 skyddsvakter och flygplatskontrollanter med flygplatserfarenhet. Vi utför bevakning och säkerhetskontroll på de större flygplatserna samt stöd i säkerhetskontrollen och andra flygplatsrelaterade tjänster på ett antal regionala flygplatser. Vi har hög lokal närvaro i hela landet och kan snabbt stötta upp där det behövs, exempelvis med personal i säkerhetskontrollen eller för PRM-tjänster så att du kan allokera flygplatsens resurser där de behövs som mest.

Tryggt och säkert

Ofta fokuseras våra uppdrag på tillträdesskydd och passerkontroll samt säkerhetskontroll av passagerare, bagage och gods men vi erbjuder även parkeringsservice, kameratjänster och operativa räddningstjänster, exempelvis på Stockholm Arlanda Airport.

Kontakta oss för mer information om säkerhetslösningar för flygplatser.

Genom att fylla i och skicka oss detta formulär samtycker du till att Securitas lagrar dina personuppgifter. Läs mer

Securitas brandmän är redo för insats på Malmen

Securitas ansvarar för räddningstjänsten på det militära flygfältet Malmen utanför Linköping. Våra brandmän är redo att släcka bränder och rädda liv varje gång ett flygplan eller helikopter är i luften.

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss