vaktare vid bil

Vi har säkerhetslösningar för alla verksamheter och behov

Vi vet att tid, pengar och kvalitet är viktiga faktorer för våra kunder. Därför erbjuder vi tidsbesparande och kostnadseffektiva säkerhetslösningar som vi skräddarsyr efter din verksamhets säkerhetsbehov.

Vi vet att alla kunders verksamheter har olika säkerhetsbehov. För att vi ska kunna presentera en säkerhetslösning för dig som ger mest säkerhet för investerad krona behöver vi först börja med en risk- och behovsanalys av din verksamhet.

Vi kombinerar väktare och teknik

Vi vet också att en framgångsrik säkerhetslösning ofta består av en kombination av väktartjänster och teknik som kompletterar varandra för att såväl förebygga skador och intrång som att agera och skydda dina värden om något utlöser ett larm hos dig. Genom att kombinera ”traditionell bevakning” med exempelvis kontroll och underhåll av din tekniklösning och brandlarm kan du också både sänka dina kostnader och undvika avbrott i den dagliga verksamheten genom provlarmningar.

Med Securitas som din säkerhetspartner får du en bekymmersfri helhetslösning så att du kan lägga all din kraft i produktionen. Du slipper också dyra investeringskostnader genom att du hyr tekniken från oss. I Securitas säkerhetslösningar ryms allt du behöver för att skydda din verksamhet. Vi ger dig en komplett säkerhetslösning, en kontaktperson, ett avtal och ett fast pris. Full säkerhet, utan krångel.

Fördelar med Securitas säkerhetslösningar:

 • Det är enkelt
  Du får en leverantör för hela säkerheten med ett avtal, ett pris och en kontaktperson.
 • Anpassat efter din verksamhet
  Vi tar ett helhetsgrepp och skräddarsyr säkerhetslösningen utifrån din verksamhets behov. Vi kombinerar tekniska system, väktartjänster och brandskyddsarbete för att skapa en trygg verksamhet för dig och dina kollegor.
 • Ingen investeringskostnad
  Du hyr tekniken av oss och behöver inte göra några dyra investeringar. Vi uppgraderar tekniken i samband med att avtalet förnyas så att din anläggning alltid innehåller modern teknik.
 • Service och underhåll ingår
  Vi utför regelbunden service och underhåll på din teknik. Om något skulle gå sönder byter vi ut det åt dig, kostnadsfritt.

Vill du veta mer om respektive sekment och vilka lösningar vi erbjuder inom ditt område? Klicka på Bransch uppe i toppmenyn eller välj något av våra vanligaste kundsegment:

En manlig och en kvinnlig väktare i en reception bevakar en modern kontorsmiljö

Kontakta oss

Har du några frågor eller hittar du inte den information du söker? Hör av dig så hjälper vi dig.

Här kan du komma i kontakt med oss