vaktare vid bil

Ansökan om parkeringskort inom Västerbottens läns landsting

Välkommen att ansöka om parkeringskort inom Västerbottens läns landsting. Fyll i formuläret nedan för att beställa parkeringskort och bifoga kopior samt intyg där det är efterfrågat.

Fyll i formuläret nedan för att beställa parkeringskort inom Västerbottens läns lansting. Kostnaden för respektive kort anges inom parentes. 

Med reservation för eventuella prisändringar.

Beställning för entreprenörer

Du som är entreprenör beställer parkeringskort via bifogad pdf här nedan. Beställning av jourbilskort, servicefordonskort och tjänstefordonskort kan endast göras av avdelningschef via bifogad beställningsblankett längst ned på sidan. Ange för- och efternamn för de personer som kortet gäller när du mejlar in beställningen till oss.

*

Parkeringskort

*
* Kopia på handikapptillstånd eller läkarintyg bifogas. Ange parkeringsområde i fältet nedan.
** Beställning av jourbilskort, servicefordonskort och tjänstefordonskort sker via blanketten längst ned på den här sidan.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
För att kunna beställa behöver du klicka i rutan "jag är inte en robot". Följ instruktionerna och klicka sedan på skicka så får du upp ett automatiskt svarsmeddelande. Om det uppstår tekniska problem mejlar du till parkering.vll@securitas.se.
Personuppgifter databehandlas enligt personuppgiftslagen.

* Obligatoriskt fält

Använd ditt nuvarande kort under tiden

När du har skickat in din beställning får du upp en automatisk bekräftelse här på webbsidan och vi hanterar ditt ärende så snart vi kan. Under tiden ska du använda ditt nuvarande parkeringskort.

Glöm inte att bifoga intyg

Om du har beställt ett årskort för reserverad plats behöver du bifoga en kopia på handikapptillstånd eller läkarintyg till din beställning. Skriv ut och posta det till adressen nedan eller skanna in och mejla till oss. Alla kontaktuppgifter hittar du här nedan.

Servicefordons-, tjänstefordons- och jourbilskort

Om du vill beställa ett servicefordonskort, jourbilskort eller ett tjänstefordonskort gör du det genom att fylla i beställningsblanketten här på sidan. Observera att det enbart är verksamhetscehefen som kan skicka in beställningen. Fyll i blanketten som finns bifogad på den här sidan och mejla den till parkering.vll@securitas.se eller skriv ut och posta den till nedan adress. Ange för- och efternamn för de personer som kortet gäller när du skickar in beställningen till oss. 
Securitas Sverige AB
Box 3060
903 03 Umeå

Fyll i och skicka intyget till oss